Wat zegt jouw huisnummer over jou?

Wat betekent jouw huisnummer?

Ik heb altijd al iets gehad met getallen. Zo ben ik zeer goed in het onthouden van verjaardagen, en vooral verjaardagen die een speciale (in mijn ogen) cijfercombinatie hebben. Nu weet ik inmiddels dat vanuit het Universum gezien, dubbele getallen sowieso een speciale betekenis hebben.

Maar er zit dus ook een bepaalde energie achter de getallen van je huisnummer.

Wil jij weten wat dit voor jouw huisnummer is?

Lees dan hier verder:

Weet wel dat er geen 1 huisnummer een slecht huisnummer is. Elk nummer heeft voor- en nadelen. En er is een reden waarom dit huisnummer op dit moment in jouw leven jouw huisnummer is.

Uitrekenen wat jouw nummer is

Je moet als eerste je huisnummer herleiden naar 1 cijfer. Bestaat je huisnummer uit één cijfer, dan kun je cijfer meteen opzoeken in onderstaand lijstje. Bij twee cijfers of meer tel je de losse cijfers op tot je één cijfer overhoudt. Wanneer je na de eerste stap uitkomt op 11, 22 of 33 tel je niet verder. Dit zijn de meestergetallen die staan voor een bijzondere missie. Hieronder lees je daar ook meer over.

Een voorbeeld hoe je je huisnummer uitrekent zodat je uiteindelijk 1 cijfer overhoudt, bijvoorbeeld:

Je woont op nummer 218

  • Dat is 2 + 1 + 8 = 11
  • Dat is 1 + 1 = 2
  • Je woont in een 2-huis

Huisnummer 1

Een 1-huis staat voor zelfontplooiing maar ook over individualiteit. In een 1-huis heb je de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op een manier die goed is voor jou. Je hebt aandacht voor jezelf maar is er ook gevaar voor egoïsme. Bewoners in een 1-huis gaan liever hun eigen weg. Het is een fijn getal voor alleenstaande. De Yang (actieve) energie is sterk aanwezig. Kernwoorden zijn dynamisch, krachtig, overwinning en optimistisch. Krachtige persoonlijkheden kunnen botsen in een 1-huis, dit kan zorgen voor spanning en irritatie.

Dit nummer staat voor onafhankelijkheid, leiderschap en opnieuw beginnen. Het is gunstig voor mensen die op zoek zijn naar verandering en groei.

Huisnummer 2

Een 2-huis staat voor saamhorigheid en balans. De mannelijke en vrouwelijke energie zijn hier heel harmonieus. Bewoners houden rekening met elkaar en emoties kunnen goed geuit worden. Bij een 2-huis zijn kernwoorden gezelligheid, plezier, en warm. Een fijn getal om te wonen met meerdere mensen zoals een partner, gezin of huisgenoten. Relaties komen tot bloei. Valkuil is wel dat je je gaat verschuilen in je veilige cocon. Durf naar buiten te treden en uit je comfort zone te stappen. Een 2-huis is een huis waar geen hooglopende ruzies zijn en waar conflicten in harmonie kunnen worden opgelost.

Dit nummer staat voor samenwerking, harmonie en balans. Het is gunstig voor gezinnen en relaties, en kan helpen om een ​​vredige omgeving te creëren.

Huisnummer 3

Een 3-huis staat voor de 3-eenheid van lichaam, ziel en geest en dit cijfer heeft een warme en beschermende vibratie. Kernwoorden zijn hier communicatie, expressie, gezelligheid en optimisme. Een goed getal voor een groot gezin want ook tegengestelde karakters vinden hier harmonie. Er heerst in een 3-huis een creatieve, positieve sfeer. Gesprekken over spirituele en maatschappelijke onderwerpen komen hier aan bod. Ook seksueel kom je in een 3-huis goed aan je trekken. Een valkuil in een 3-huis is dat je te veel hooi op je vork neemt. Ook sterke emoties kunnen elkaar hier afwisselen waardoor het soms kan knallen.

Dit nummer staat voor creativiteit, expressie en communicatie. Het is gunstig voor kunstenaars, schrijvers en creatieve mensen.

Huisnummer 4

Een 4-huis staat voor stabiliteit en structuur. De sfeer in een 4-huis is rustig, huiselijk en goed georganiseerd. Veel succesvolle mensen wonen in een huis met huisnummer 4. Je hebt een serieuze levenshouding en je bent gefocust bezig met je toekomst. Onverwachte sprongen worden er niet gemaakt. Kernwoorden zijn bescherming, zekerheid en verantwoordelijkheid. Meestal zijn de bewoners zuinig met geld en ze kunnen koel overkomen.

Seksueel kan het ook wat saai zijn. Valkuilen in een 4-huis zijn dat emotioneel deze bewoners zich (bijna) niet ontwikkelen of zich slecht kunnen uiten. Probeer niet te zwaar op de hand te zijn er besef niet alles hoeft zo serieus; er mag ook gelachen worden anders kan depressiviteit op de loer liggen.

In sommige stromingen van Feng Shui wordt dit nummer als negatief gezien omdat het klinkt als het woord “dood” in het Chinees. Maar wees niet getreurd, er zijn enkele dingen die je kunt doen om de energie te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld een nummerplaat of deurbordje ophangen dat een gunstiger nummer vertegenwoordigt, of decoraties gebruiken die de positieve energie in het huis versterken.

Huisnummer 5

Een 5-huis staat voor energie en avontuur. In een 5-huis zul je je niet snel vervelen want het bruist er van de energie. Het huis is zowel geschikt voor alleenstaanden en gezinnen die van verandering houden. Kernwoorden zijn: actie, vrijheid en sociaal. De bewoners zijn graag geziene gasten en trekken andere mensen aan als een magneet. Als je in een 5-huis woont ben je vaak druk en is het van belang dat je ook ontspant. Geld wordt hier vaak iets te gemakkelijk uitgegeven. Valkuil is dus die onrust en dat kan leiden tot slaapproblemen. Bouw dus ook rust in en zorg voor een goede balans anders werkt het ook bekritiseren in de hand.

Dit nummer staat voor avontuur, verandering en vrijheid. Het is gunstig voor mensen die op zoek zijn naar verandering en reizen.

Huisnummer 6

Een 6-huis is prettig en comfortabel. Het huis voelt welkom en geeft je het gevoel jezelf te kunnen zijn. Kernwoorden zijn: gastvrijheid, thuiskomen en behulpzaamheid. Een 6-huis is vaak een smaakvol en sfeervol ingericht huis. Er heerst een evenwichtige sfeer die de bewoners ten goede komt. De bewoners van een 6-huis moeten zich wel bewust zijn van een mogelijke neiging tot afzondering en een passieve houding. Een andere valkuil is dat je te toegeeflijk bent. Kom op voor jezelf en je mening.

Dit nummer staat voor harmonie, liefde en zorgzaamheid. Het is gunstig voor gezinnen en relaties, en kan helpen om een ​​evenwichtige en harmonieuze omgeving te creëren.

Huisnummer 7

Een 7-huis is rustig en verdiepend. Het is uitermate geschikt voor alleenstaanden of stellen. Hier voelen creatievelingen en wetenschappers zich thuis want dit huis geeft rust en inspiratie. Kernwoorden zijn naar binnen keren, ontwikkeling en inspiratie. De bewoners voelen zich niet altijd even goed begrepen door de buitenwereld, hebben vaak een alternatieve kijk en een sterke eigen mening. De bewoners verdiepen zich in filosofie, religie of spiritualiteit.

In gezinsverband leven is in een 7-huis vaak moeilijk omdat de bewoners nogal eigenzinnig zijn. Voor het vinden van liefde is dit huis ook minder geschikt en ligt ontrouw op de loer. Als je in een 7 huis woont doe je er goed aan om regelmatig naar buiten te gaan en je onder de mensen te begeven. Valkuilen zijn introversie, egocentrisme en moeite hebben met vriendschappen.

Dit nummer staat voor spiritualiteit, introspectie en kennis. Het is gunstig voor mensen die zich bezighouden met spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling.

Huisnummer 8

Volgens de Feng Shui ben je bevoorrecht om in een 8-huis te wonen. De bewoners vergaren namelijk gemakkelijk overvloed en rijkdom. Zowel financieel als maatschappelijk gaat het voor de wind. Doelen die je stelt worden verwezenlijkt, alles gaat in flow. Een 8-huis is dus heel fijn voor ambitieuze mensen die een succesvolle carrière willen hebben. Kernwoorden zijn overvloed, succes en voorspoed. Mensen in een 8-huis willen graag vooruit komen in het leven. Ze nemen daarnaast ook hun relaties serieus waardoor deze tot bloei komen.

Als je in een 8-huis woont kun je op anderen opschepperig gaan overkomen terwijl je niet zo bent. Waak hiervoor. Help soms ook anderen en leer ze hoe ze ook hun dromen kunnen verwezenlijken. Daarnaast is het een valkuil voor de bewoners van een 8-huis om helemaal op te gaan in het materiële. Geef ook je ziel genoeg aandacht. Ook moet je af en toe op de rem trappen want de energie van een 8-huis is voortstuwend. Rust is ook belangrijk.

Dit nummer staat voor welvaart, overvloed en succes. Het is gunstig voor mensen die op zoek zijn naar financiële voorspoed en groei.

Huisnummer 9

Een 9-huis heeft positieve en vriendelijke energie, iedereen is er welkom. Hier wonen verschillende soorten mensen, maar vaak zijn het mensen die graag klaar staan voor anderen. In een 9-huis wordt hard gewerkt met toewijding en verantwoordelijkheid. Het kost tijd maar uiteindelijk zal je zeker de vruchten plukken van je volharding. Kernwoorden: perfectionistisch, actie, verantwoordelijkheid. In dit huis kom je tot jezelf en kun je goed afronden waar je aan begint. Ook leer je beter los te laten in een 8-huis. Een valkuil is dat de bewoners kritisch kunnen zijn op elkaar en bazig kunnen doen. Conflicten en verzoeningen wisselen elkaar af. Kijk ook uit dat je niet doorslaat in het perfectionisme.

Dit nummer staat voor voltooiing, toewijding, maar ook spirituele verlichting. Het is gunstig voor mensen die op zoek zijn naar meer persoonlijke ontwikkeling.

pexels-photo-210790.jpeg
Photo by Pixabay on Pexels.com

Meestergetallen

Huisnummer 11

Dit huisnummer geeft als extra toevoeging bij een 2-huis dat spirituele groei en intuïtie hier centraal staat. Dit is een goed huis voor iemand die deze eigenschappen in zichzelf wil ontwikkelen. De bewoners gaan liefdevol met elkaar overweg en kunnen goed luisteren. Dit is een goed huis voor iemand die hier meer zelfvertrouwen in wil ontwikkelen.

Huisnummer 22

Dit huisnummer geeft als extra toevoeging bij een 4-huis dat er een groot potentieel voor meesterschap op alle gebieden is. Je kunt hier je belangrijkste droom of missie realiseren. Deze missie is onbaatzuchtig en heeft een groter (maatschappelijk) belang. Als je op nummer 22 woont wordt je gestimuleerd om over je grenzen heen te gaan, te durven om het verschil te maken voor de mensheid.

Huisnummer 33

Dit huisnummer geeft als extra toevoeging bij een 6-huis dat alles mogelijk is. Hier kun je belangrijke levenslessen leren. Een 33-huis brengt de bewoners tot een hoog ontwikkeld bewustzijn. Er is in dit huis een ideale energie en onvoorwaardelijk liefde. Je bent je bewust van het eenheidsgevoel en dat alles met elkaar verbonden is.

Bron: bloominghome.nl