Styling & interieuradvies

Smile and enjoy your day

Wil je heel graag je interieur veranderen, vindt je het lastig om kleuren of producten te kiezen en te combineren? Maar wil je vooral dat het JOUW huis wordt, een huis waarin geleefd mag worden, of juist een super strak interieur? Daar ga ik mee aan de slag! We gaan samen zorgen dat het helemaal bij JOU past.

Met liefde en plezier help ik je om van je huis een heerlijk thuis te maken. Het is mijn passie en die deel ik graag met je. Ik ben van mening dat niet elk huis of ruimte volgens bepaalde richtlijnen in te richten is. Juist niet! JIJ bent uniek, dus hoe gaaf zou het zijn als jouw huis dan ook uniek wordt? Met precies dat in mijn achterhoofd ga ik je helpen! Neem gerust contact met me op om te kijken of het klikt tussen ons. Hieronder kun je lezen wat ik je kan bieden.

Wake up your home

Soms zijn er helemaal niet veel stappen nodig om je interieur een compleet andere look te geven, en dat gevoel van thuiskomen wat zo fijn is, te creëren. Je kunt bij mij je eigen droominterieur aanvragen. Dit is een online advies.

Het enige wat ik van je nodig heb:

 • foto’s en een filmpje van de ruimte hoe hij nu is
 • de items die moeten blijven (dit kunnen accessoires zijn, maar ook meubels, of juist de wand, vloer of raambekleding
 • een of meerdere sfeerbeelden van wat je mooi vindt (te vinden op bijvoorbeeld pinterest of google)
 • het aantal ruimtes dat je graag anders zou willen hebben
 • indien aanwezig, een plattegrond, en anders in ieder geval de maten van de ruimte

Wat krijg je dan van mij?

 • een duidelijk omschreven advies
 • een sfeer en product collage
 • een boodschappenlijst waar je de producten kunt kopen

Wat kost dat?

108 eu per ruimte

Wake up & Color

Ben je tevreden over je meubels, je indeling en accessoires? Alleen de muren kloppen niet voor je gevoel? Dan is dit pakket ideaal voor jou. Dit is een online advies.

Het enige wat ik van je nodig heb:

 • foto’s en een filmpje van de ruimte hoe hij nu is
 • een of meerdere sfeerbeelden van wat je mooi vindt (te vinden op bijvoorbeeld pinterest of google)
 • indien aanwezig, een plattegrond, en anders in ieder geval de maten van de ruimte

Wat krijg je dan van mij?

 • een duidelijk omschreven kleuradvies

Wat kost dat?

48 eu per ruimte

Wake up & Style

Je bent zeer tevreden en blij met je bestaande meubels en accessoires. En ook de muren zijn helemaal naar je zin. Alleen heb je geen idee hoe je alles het beste neer kunt zetten. Laat mij je helpen! Voor dit pakket kom ik naar je huis toe.

Het enige wat ik van je nodig heb:

 • van te voren een aantal foto’s en een filmpje van de ruimte hoe hij nu is
 • op de dag zelf: een lekker bakkie koffie of thee
 • een paar oude kleden, of verhuiskleden, voor als we misschien gaan schuiven met de meubels

Wat krijg je dan van mij?

 • een droominterieur wat helemaal bij jou past!

Wat kost dat?

208 eu per halve dag (reiskosten op nacalculatie)

Wake up your bathroom

Je begint een eindigt de dag vaak in de badkamer, waarom zou je daar dan ook niet een fantastische plek van maken? Wil je dit niet alleen? Dan kun je mijn hulp inschakelen. Dit advies kan zowel online als bij jou thuis, als bij Mastello sanitair.

Het enige wat ik van je nodig heb:

 • foto’s en een filmpje van de badkamer hoe hij nu is
 • de items die moeten blijven (dit kunnen accessoires zijn, maar ook meubels, of juist de wand- en/of vloertegels)
 • een of meerdere sfeerbeelden van wat je mooi vindt (te vinden op bijvoorbeeld pinterest of google)
 • indien aanwezig, een plattegrond, en anders in ieder geval de maten van de ruimte

Wat krijg je dan van mij?

 • een duidelijk omschreven advies
 • een sfeer en product collage
 • een boodschappenlijst waar je de producten kunt kopen
 • een indeling
 • indien gewenst, een doorverwijzing naar Mastello sanitair met het gehele plan zodat zij precies weten waar je ze mee kunnen helpen

Wat kost dat?

108 eu voor advies online (hierbij krijg je alles digitaal aangeleverd)

208 eu voor advies aan huis (hierbij kom ik bij je langs, vervolgens maak ik het advies in mijn kantoor en stuur ik dit digitaal op, je kunt zelf online bestellen bij Mastello of je maakt via mij een afspraak bij Mastello),

308 eu voor advies van mij bij Mastello sanitair (hierbij kom ik bij je langs, maak ik vervolgens een advies in mijn kantoor, deze krijg je digitaal, en daarna ga ik met je mee naar Mastello sanitair)

Als het zo is dan moet het zo zijn

Silvia van der Knaap
%d bloggers liken dit: