Contact

Label 18

info@label-18.nl

De Lier, Westland

Smile and enjoy your day!

Hello!

Je vraagt je vast af wie er achter Label 18 zit 🙂

Mijn naam is Silvia. Ik ben geboren in 1987, samen met de liefste sinds 2004, samenwonend in het mooie Westland sinds 2010, getrouwd sinds 2015 en mama van 2 prachtige dochters Tess (2015) en Jane (2018).

Van origine ben ik interieurstylist, hier heb ik in 2008 een opleiding voor afgerond op het HMC. En in mijn loopbaan daarna een aantal cursussen gevolgd om up-to-date te blijven. Ik heb gewerkt in een woninginrichtingswinkel (als adviseuse om woningen in te richten met de artikelen die wij verkochten), bij een groot accessoire merk (als styliste in de hele Benelux) en een meubelzaak (als styliste in een aantal vestigingen door heel Nederland).

Een aantal jaar geleden (2012) ben ik begonnen met Label 18. Eerst met voornamelijk kussenslopen maken voor familie en vrienden. Later kwamen daar meer producten bij. Ook ging ik op markten en braderieën staan. Er kwam naast mijn naaimachines ook een borduurmachine. Mijn hobbykamer groeide en er kwamen kraamcadeau’s bij. Ik heb al heel veel handdoeken, badcapes en knuffels mogen borduren voor pasgeboren kindjes.

Inmiddels is er een machine bij gekomen, waar ik stickers mee kan printen. Om oa kleding mee te bedrukken, maar waar ik ook een heleboel andere dingen mee kan bestickeren. 

Voornamelijk maak ik producten op interieurgebied, maar natuurlijk ook voor kids 🙂

Liefs Silvia

Label 18 * info@label-18.nl * label-18.nl * Westland *

%d bloggers liken dit: