Contact

Hello!

Je vraagt je vast af wie er achter Label 18 zit 🙂

Mijn naam is Silvia. Op label-18.nl neem ik je mee op weg naar jouw droominterieur. 

Vanaf mijn 10e mocht ik zelf de kleuren voor mijn kamer kiezen, EN erop smeren. Wat een feest was dat! Mijn eerste zelfgekozen kleur voor in mijn kamer was blauw. Jaren later, in mijn eerste eigen huis, was het hele huis van boven tot onder (plafond, plinten, muren: alles!) geverfd in die kleur blauw. Vreselijk vond ik dat toen haha. Sinds ik dus een klein meisje was, ben ik elke dag bezig met mijn interieur. Elke week mijn kamer veranderen. Van te voren plattegronden maken en het dan vervolgens ook zo neerzetten.

Up-to-date blijven

Toen ik oud genoeg was om een MBO opleiding te gaan volgen, ben ik terecht gekomen op het Hout en Meubilerings College. Wat was ik daar op mijn plek! Iedereen had hetzelfde gevoel en doel voor ogen. Dat is dus de kracht van alle neuzen dezelfde kant op. Hier heb ik in 2008 een opleiding voor afgerond als Interieurstylist. Daarna heb ik tijdens mijn banen in loondienst elk jaar wel een aantal cursussen gedaan om up-to-date te blijven. Nu volg ik regelmatig masterclasses als inspiratie voor mijn werk. Ook om in mezelf te investeren. Want als ik de beste versie van mezelf ben, kan ik het makkelijkste anderen helpen.

Helpen aan droominterieur

Ik heb gewerkt in een woninginrichtingswinkel (als adviseuse om woningen in te richten met de artikelen die wij verkochten), bij een groot accessoire merk (als styliste door de hele Benelux) en een meubelzaak (als styliste in een aantal vestigingen door heel Nederland). Dat waren alle 3 droombanen. Elk op hun eigen manier, en hier heb ik heel veel geleerd, op allerlei vlakken. Vooral ook hoe ik anderen niet wil helpen en inspireren.  Op dit moment ben ik zelfstandig ondernemer en help ik mensen aan hun droominterieur op mijn eigen manier. Ook dit voelt als een droombaan, weer op een compleet ander niveau. Ik geloof dat mensen en dingen op je pad komen op het juiste moment in je leven. En op die manier probeer ik anderen te helpen. 

Naast interieurstylist ben ik ook mama, getrouwd en een hondenliefhebber. Ik ben samen met mijn jeugdliefde, wij hebben 2 dochters en 2 honden. Ik mag in mijn eigen huis dus ook kinderkamers inrichten, en fijne plekken voor de honden. En niet te vergeten, onze tuin. Ik ben zeer graag buiten en geniet echt heel erg van in de tuin bezig zijn. 

Iedereen een fijn huis

Advies geven aan mensen geeft zo’n voldoening en doe ik met zoveel passie dat het niet als werken voelt. Zorgen dat anderen in hun mooiste droominterieur wonen, daar wordt ik blij van. Want ik gun iedereen een fijn huis en een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn. Natuurlijk zijn er tools en trucjes om je huis zo mooi mogelijk in te richten. En kun je trends volgen. Maar doe dit wel op een manier die goed voelt voor jou. Want dan leef je echt in JOUW huis. Durf die stappen te nemen. En vertrouw op jezelf. 

Ik hoop dat ik jou inspireer met mijn blogs, social media (@label18) en je advies mag geven als je er zelf niet uitkomt.

Smile and enjoy your day!

Label 18 * info@label-18.nl * label-18.nl * Westland * kvk 89305817 *