Contact

Label 18

info@label-18.nl

Westland

Smile and enjoy your day!

Hello!

Je vraagt je vast af wie er achter Label 18 zit 🙂

Mijn naam is Silvia. Ik ben geboren in 1987, samen met de liefste sinds 2004, samenwonend in het mooie Westland sinds 2010, getrouwd sinds 2015 en mama van 2 prachtige dochters Tess (2015) en Jane (2018).

Vanaf mijn geboorte ben ik interieurstylist 🙂 heel cliché maar ik ben al vanaf een klein meisje altijd bezig om mijn kamer en nu mijn hele huis te veranderen. Toen ik oud genoeg was om een MBO opleiding te gaan doen, ben ik terecht gekomen op het HMC. Hier heb ik in 2008 een opleiding voor afgerond als Interieurstyliste. En in mijn loopbaan daarna een aantal cursussen gevolgd om up-to-date te blijven. Ik heb gewerkt in een woninginrichtingswinkel (als adviseuse om woningen in te richten met de artikelen die wij verkochten), bij een groot accessoire merk (als styliste in de hele Benelux) en een meubelzaak (als styliste in een aantal vestigingen door heel Nederland).

Advies geven aan mensen geeft zo’n voldoening en doe ik met zoveel passie dat ik dat het liefste elke dag doe. Joy geven aan anderen, in de vorm van een mooi interieur wat bij de mensen past, dat geeft mij weer energie terug. Hoe mooi is dat? Ik hoop dat ik jou inspireer met mijn blogs, social media en je advies mag geven als je er zelf niet uitkomt. Dat is mijn grootste joy!

SMILE AND ENJOY YOUR DAY!

Liefs Silvia

Label 18 * info@label-18.nl * label-18.nl * Westland *

%d bloggers liken dit: