Waarom planten fijn zijn in huis

Groene vingers

In de regio waar ik vandaan kom zijn veel mensen tuinder. Zo ook mijn vader, en dus ben ik een tuindersdochter. Op de één of andere manier wordt er dan automatisch van je verwacht dat je groene vingers hebt. Nou die heb ik dus niet 😉 en toch staat mijn hele huis vol met planten.

Huh? Hoor ik je denken. Ik dacht dat dat wel een vereiste zou zijn als je planten wilt houden in huis.

Ik moet toegeven, in mijn eerste eigen huis kreeg ik met de housewarming redelijk veel planten. Geen van deze planten leeft nu nog 😉 Maar door de jaren heen heb ik wel geleerd hoe je het beste voor planten kunt zorgen.

En dat niet elke ruimte geschikt is om echte planten in te houden. Maar ook dat sommige planten juist voor een beter leefklimaat in huis zorgen. En dat het goed is voor je gemoedstoestand. En voor mij het belangrijkste van alles: dat het accessoires op zich zijn. En kleur op een subtiele manier kunnen toevoegen aan je interieur.

Lees verder op de site van Wooninfluencers

planten in huis

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *