DIY: badzout zelf maken

Na een (drukke) werkdag is er niks lekkerder dan mezelf onderdompelen in een warm bad. Toen wij dit huis kochten zat er geen bad in onze badkamer. Helaas pindakaas. Maar, lucky me, heb ik een man die van verrassingen houdt. Terwijl ik met mijn oma en nichtje onze familie in Canada bezocht, heeft mijn man onze badkamer compleet verbouwd en gezorgd dat er een bad in kwam 🙂 Ik was mega verrast! Dus daarna kon ik elke avond in bad als ik wilde, niet dat ik mezelf daar te tijd voor gun, maar dat terzijde 🙂

In bad met badzout is natuurlijk nog leuker. Daarom hier een receptje:

Dit heb je nodig:

– Epsom zout of elk soort zout wat jij fijn vindt.

– Essentiële olie (voor de geur, dus kies wat je lekker vindt)

– Optioneel: kleurstof

De hoeveelheden maken niet uit, kijk wat er in je potje past.

Meng het zout met een paar druppeltjes olie en een paar druppeltjes kleurstof door elkaar. Klaar!

Easy peasy toch?

Geniet van je me-time in bad!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *